Boka ett möte
 • Home Fullscreen Copy

  Assess your options

  Access the future

 • The Assessment Company

  Vi hjälper dig att definiera var ditt företag är idag och var det kommer att vara i framtiden.

  Sedan åker vi dit tillsammans.

 • For improved accuracy and greater effect

  Vi har förbättrat metodiken för rekrytering, kompetens och organisationsutveckling. Vår innovation PEOPLE LAB använder teknik för att skapa utrymme för självinsikt, behärskning och utveckling i alla stadier av verksamheten.

  Utforska PEOPLE LAB.™
 • Strategi- och organisationsutveckling

  Involve to evolve

  En lyckad strategi- och förändringsprocess bygger på engagerade och involverade medarbetare. Genom att använda forskningsbaserade processer och effektiva metoder för engagemang utvecklar vi flexibla företag som snabbt anpassar sig till förändringar i omvärlden.

  Läs mer
 • Träning och kompetensutveckling

  Room for improvement

  Det kan finnas många anledningar till att vissa presterar bättre än andra. Ofta handlar det lika mycket om personliga förutsättningar som kunskap och färdigheter. För att avslöja hur individen kan förverkliga sin potential måste man skapa utrymme för självinsikt och behärskning.

  Läs mer
 • Rekrytering och urval

  It’s all about aptitude

  Rekrytering av nya medarbetare är en av de mest strategiskt viktiga arbetsuppgifter en ledare har. Konkurrensen är hög och det är avgörande att välja rätt person. “Aptitude” handlar om att identifiera en naturlig potential. Endast genom att se människor agera i en verklig situation kan man hitta den verkliga potentialen. Ibland kan den verkliga potentialen hittas där man minst förväntar sig det.

  Läs mer
 • Vi arbetar med företag
  som vågar tänka

  NNORLUNDA

  alt here