Träning som skapar förändring och resultat

Det finns många anledningar till att vissa människor presterar bättre än andra. Det kan vara en skillnad i personliga förutsättningar, kunskaper eller färdigheter. Goda förutsättningar för ett förändrat resultat skapas genom specifik färdighetsträning på beteendenivå. Det startar i vår «träningsarena» för företag, PEOPLE LABTM .

Insikt: Kompetensutveckling bygger på ett strategiskt beslut. För att förstå vad en organisation behöver utveckla är det nödvändigt att förstå kompetensgapet mellan nuläge och önskat läge. Gapet utgör grunden för att skräddarsy ett utvecklingsprogram som tar er till er önskade kompetensnivå. Våra utvecklingsprogram bygger på insikter från en kompetenskartläggning i hela eller delar av organisationen

Självinsikt och beteendeförändring: Starkare resultat skapas genom specifik färdighetsträning på beteendenivå. Genom träning, feedback och repetition i vår «träningsarena» PEOPLE LABTM, kan du vara säker på en omedelbar effekt av utbildningen.

PEOPLE LABTM är avgörande för utveckling av nya färdigheter och används till exempel som grund för att bedöma färdigheter, för att bygga självinsikt och förståelse för hur man kan samarbeta för att lyckas ännu bättre.

Sammanhang: Det är först när kompetensutveckling sätts i ett sammanhang som det har en effekt på organisationsnivå. AC hjälper till att sätta kompetensutveckling i ett strategiskt perspektiv. Vi underlättar för organisationer att nå sina mål och vi ser till att ledare och anställda kan förverkligar sin potential.

I AC’s Ledarskap- & Mentorprogram utvecklar och utmanar vi dagens ledare att ta nästa steg i karriären. Programmet riktar sig till ledare med höga ambitioner som vill ta sig an nya utmaningar. Deltagarna får inspireras och tränas av experter inom ledarskap, en skräddarsydd matchning med mentor, tillgång till AC’s digitala ledarplattform och medlemskap i AC’s affärsnätverk.

Läs mer

Få hjälp att komma igång

Våra konsulter har relevant utbildning och gedigen erfarenhet av bland annat organisationspsykologi, strategi- och förändringsledning, pedagogik, innovation och business design, försäljning, ledarskap och employer branding.

För att förstå vad dina medarbetare behöver kompetensutvecklas inom är det nödvändigt att förstå kompetensgapet mellan bra kompetenser idag och nödvändiga kompetenser för framtiden!

Kontakta Petra Thilers, Head of Academy